En personlig blogg om det som inspirerer meg i hverdagen.

Inntrykk fra Hardanger Matkulturfestival i Eidfjord

På vei over fjellet fra Oslo til Bergen snublet vi tilfeldigvis over Hardanger Matkulturfestival i Eidfjord. Da måtte vi selvfølgelig stoppe og ta en titt. Her foregikk det mye; både slakting av lam, tilberedning og smaking av mat, salg av matprodukter fra småskalaprodusenter, kunstutstilling, natursti, hesteskyss for barn, bueskyting, smykkelaging og mye mer. Blant smaksopplevelsene var fersk kaffe rett fra kjelen og ramsløkspølse høydepunkter.

Jeg har forsøkt å formidle litt av stemningen fra vårt lille besøk på festivalen.

Godt å kunne varme seg litt rundt et bål:

Ekte Hardangerepler:

Kaffen tilberedes på gamlemåten; i kjele over bålet:

Musikk må til på en ekte festival:

Varmrøyking av laks:

Friske einerkvister gir god smak til laksen:

Barneverksted:

Smykkeverksted med reinsdyrhorn som materiale:

Beinbitene må pusses for å bli glatte, fine smykker:

Reinsdyrhorn kan brukes til flere ting:

Blodig alvor – nyslakta lam:

Bloddryppende rekvisitter. Noe for Halloween?:

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers like this: