En personlig blogg om det som inspirerer meg i hverdagen.

The Thief – nytt designhotell på Tjuvholmen

Den 9. januar åpner The Thief, det siste tilskuddet til Oslos hotellflora, på fasjonable Tjuvholmen. Hotellet tilhører Petter Stordalens kjede Nordic Choice Hotels, og vil bli det eneste norske hotellet som er representert i den internasjonale sammenslutningen Design Hotels, et håndplukket utvalg av 200 uavhengige hoteller i 40 land. Fellesnevneren for medlemshotellene er en klar og tydelig identitet og progressiv design og arkitektur. Hotellets beliggenhet er flott; mellom Astrup Fearnley Museet, kanalene på Tjuvholmen og Oslofjorden, og i gatene rundt dominerer gallerier og spisesteder. Alle rommene får egen balkong, og de fleste rommene får fantastisk utsikt. Bygget er tegnet av Mellbye arkitekter, og interiørarkitekt Anemone Wille Våge har stått for innredningen. Norske og internasjonale designere som Antonio Citterio, Bruno Rainaldi, Tom Dixon, Anne Haavind og StokkeAustad står bak møbler og dekor.

Som nærmeste nabo til det nye Astrup Fearnley Museet er det helt naturlig at hotellet har et sterkt fokus på kunst, og med hjelp av sin egen kunstkurator Sune Nordgren har de satt sammen en unik samling verker. Alle rommene er utsmykket med et håndplukket verk fra samlingen der kunstnere som Sir Peter Blake, Magne Furuholmen, Albert Merz, Olav Christopher Jenssen, Camilla Løw og Kjell Nupen er representert. I fellesarealene, som resepsjon, takterrasse og heis vil man også møtes av sanselige inntrykk og estetiske opplevelser.

Ut over vanlig overnatting kan The Thief tilby både konferansemuligheter, egen restaurant og eventer. For deg som er ute etter det lille ekstra tilbys ulike opplevelsespakker, enten du er interessert i kunst, ønsker å dyrke kjærligheten, er glad i shopping, helse og velvære, eller har lyst på en liten utflukt. En egen spa-avdeling åpner i 2014.

Høres ut som det perfekte stedet for å pleie både vennskap og kjærlighet. Kanskje man skulle leke turist i egen by en gang i løpet av 2013?

image

image

image

image

image

image

Illustrasjoner hentet fra thethief.com 

Her kan du se filmen The Thief, regissert av Frederic Esnault:

Du vil kanskje også like Magisk middag på Maaemo og Interiørshopping i København

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggere like this: